A Bajnokság nyílt, mindenkit szeretettel várunk.

Nevezni a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen és a helyszínen lehet.

Versenykiírást érdeklődés esetén e-mailen küldünk.

Módosítás: (2016. január 30. szombat, 19:23)

 

November 28-án a Szlovák Muaythai Szövetség meghívására Novo Mesto-ba utazott Rehák György vezetésével négy Magyar versenyző: Bakacs Dezső, Abdelgadir Khalid, Zsákai Béla, Gaál Ádám.

Klubedzőként Török Attila és Kövesi Tibor segítették a versenyzőket.

Az eredmények:

Zsákai Béla (Fight Klub Szolnok) - Borut Turk - WMC muaythai 3x3 perc

/ egyhangú pontozással győzött Zsákai Béla

Abdelgadir Khalid (Re Gym) Rok Erste - WMC muaythai 3x3 perc

/ egyhangú pontozással győzött Abdelgadir Khalid

Bakacs Dezső Pécsi Garuda Team– Grega Smole - WMC muaythai 3x3 perc

/ egyhangú pontozással győzött Grega Smole

Gaál Ádám ( Salgó Fight se.) Mirko Vorkapic WMC - IMTL címmérkőzés muaythai 3x3 perc/ KO-val győzött a 3. menetben Mirko Vorkapic

 

Köszönjük a Szlovák Muaythai Szövetség vezetőjének Iztok Vorkapic-nak a meghívást.

 

Módosítás: (2015. december 03. csütörtök, 16:09)

 

 

 

Tisztelt Klubvezetők!

Az elmúlt időszakban rendezett versenyeken kiderült, hogy továbbra is erőteljes probléma, hogy sok az illegálisan működtetett egyesület, ezen keresztül jelentős a sportkönyvek és sportorvosi igazolások hiánya.

Egyértelmű hogy az idáig illegálisan működő szervezetek vezetői továbbra sem voltak képesek eleget tenni kérésünknek és nem tették legálissá szervezetüket. Továbbra sem rendelkeznek egyesülettel így sportkönyvvel sem és versenyzőik nem rendelkeznek sportorvosi igazolással.

Ugyan ilyen nagy probléma, hogy az ilyen illegálisan működő egyesületekben sportfoglalkozást tartók nagy része nem rendelkezik semmilyen sportoktatói, vagy edzői végzettséggel.

Az Olimpiai Bizottság, NOS (nem olimpiai sportágak) szekciójának október 28.-án tartott értekezletén ezekkel a témákkal kiemelten foglalkozott a vezetőség. A témával kapcsolatban még az év elején kinevezett felelősök beszámoltak munkájukról és nagy hiányosságokat tártak fel. A hiányosságok pótlására több javaslat is érkezett.
A küzdősportok tekintetében egy már általunk régen is javasolt Bizottság felállítása mellett döntött a vezetőség. A bizottság a küzdősportok szakszövetségei által delegáltakból áll fel.
Feladata, hogy minden olyan sportoktatói tevékenységet folytató figyelmét felhívja, hogy záros határidőn belül el kell végeznie a megfelelő tanfolyamot, amivel folytathatja tevékenységét. Ellenkező esetben a bizottság a kerület polgármesteréhez, valamint a fogyasztóvédelmi hivatalhoz, végső esetben a bírósághoz lesz kénytelen fordulni a jogosulatlan, szakmaiatlan oktatás beszüntetésének érdekében.

Természetesen igyekszünk megadni minden segítséget addig is, amíg ezeket az adminisztratív feladatokat elvégzitek.

Az egyesületi tagság, tekintetében javasoljuk, hogy a saját egyesületetek bejegyzéséig egy általatok választott legális küzdősport egyesülethez igazoljátok le versenyzőiteket.
Ezekben az egyesületekben (amennyiben a muaythai szakszövetséghez tartozik) a szakszövetség által kiadott sportkönyvvel tudnak menni a sportolók sportorvoshoz.
Ha valaki olyan egyesületet választ amelyik nem tagja a muaythai szakszövetségnek az sem baj csak legálisan kiadott sportkönyvvel rendelkezzenek amibe be lehet jegyezni a sportorvosi engedélyeket valamint a versenyző mérkőzéseit.

Akinek nincs ötlete, ismeretsége, hogy melyik egyesülethez forduljon segítségért annak számára Elnökünk Dudok Károly tud segítséget nyújtani.

Az egyik legégetőbb problémában sportorvosi vizsgálattal kapcsolatban szakszövetségünk managere
Kispál Balázs vette fel a kapcsolatot a sportkórházzal és járta ki a következő lehetőségeket.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tisztelt Klubvezetők és Sportolók!

A mai napon egyeztettem a Sportkórházzal, az alábbi 3 időpontra kaptam első lépésként 30 db vizsgálati időpontot:

November 18. (szerda) 8 óra - 10 fő

November 19. (csütörtök) 8 óra - 10 fő

November 20. (péntek)  8 óra - 10 fő

A vizsgálatokra a TAJ kártyát, személyi igazolványt, lakcím kártyát, SPORTKÖNYVET kell elvinni, illetve akinek van  korábbról EKG-ja, egyéb orvosi eredménye, vérvizsgálati lelete...

A neurológiai, szemészeti, ortopédiai vizsgálatokat is itt fogják elvégezni, így egyben meg lesz minden. A délelőttjét legalább mindenki számja rá a vizsgálatra, 3-4 órát biztosan igénybe fog venni.

FONTOS! 35 év felett éhgyomri vérvétel kötelező elem a vizsgálatnál!

A visgálat helyszíne: Budapest, XII.kerület, Győri út 19. (Sportkórház) 5. épület.

Telefonszám: 06-1-488-61-00/120 mellék

E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

A fenti időpontokra a szakszövetségnek kell összegyűjtenie a jelentkezőket és leadnunk a listát november 13-ig.
Jelentkezni a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen kell.

Aki nem fér be, azok a fenti telefonszámon önállóan be tudnak jelentkezni és kérhetik a vizsgálatot.

Érvényes TAJ kártyával rendelkezők számára a vizsgálat díjtalan.

Kispál Balázs
Manager

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sportoktatói edzői tanfolyammal kapcsolatban Bata Tamást kell keresni a 06703172728 mobilon.

Felhívom mindenki figyelmét, akit érint a fenti téma, hogy vegye fel a kapcsolatot szakszövetségünkkel.

Azok, akik továbbra sem tesznek eleget az előírásoknak és nem élnek az általunk nyújtott segítséggel a jövőben nem tudnak indítani egy versenyzőt sem, semmilyen versenyen.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Versenyszervezéssel kapcsolatban.

A stv. 65§ (4) valamint a 68§ (4a) bekezdésében meghatározottak szerint olyan sportrendezvényt, amelynek résztvevői a versenyzés során fokozott veszéllyel járó tevékenységet folytatnak (veszélyes üzem) kizárólag szakszövetségi engedéllyel szakszövetség felügyelete alatt lehet tartani.
A sportállamtitkárság Jogi Főosztályának állásfoglalása szerint azok a rendezők, akik nem elismert sportágakban, ha nem különféle szabályrendszerekben (K-1, K-3, Freefight, utcai harc,stb.) kívánnak rendezvényt szervezni, az általuk kiválasztott küzdősport szakszövetség engedélyével, felügyeletével, előírásaik alapján tehetik azt meg.

A szervezőknek a verseny előtt legalább egy hónappal ki kell értesíteni az általuk felügyeleti szervnek kiválasztott küzdősport szakszövetséget.

Azokban a sportágakban, amelyeknek bejegyzett sportági szövetségük vagy szakszövetségük van, értelem szerűen a sportág felügyeleti szervezetét kell értesíteni.

Amennyiben a verseny szervezője nem rendelkezik valamelyik küzdősport szakszövetség engedélyével, a rendezvényt a fenti paragrafusokba foglaltak szerint a rendőrséggel le kell tiltatni.

Sportbaráti üdvözlettel

Bata Tamás
Főtitkár

 

 

Módosítás: (2015. október 30. péntek, 12:30)

 

Módosítás: (2015. október 30. péntek, 13:56)

 
Világszövetség
ifma logo.jpg