Fight Night Hungary

2014. augusztus 02.

Tervezett Program

 

 

1. Tomi Chang (Rokko gym.) vs. Lőcsei Gergő (SFSE)

2, Popa Ion (Székely Kobra /RO9 vs. Erdős Attila Re-Gym

3. Horváth István ( Rokko Gym)  vs. Urbán Péter (Miklósi Sasok)

4. Mezei Gabriella (Székely Kobra /RO) vs. Balajti Bianka (Re-Gym)

5. Kevin Mihalik (Fight Club / SK) vs. Birics Tamás (Re-Gym)

6. Lőrincz György (Spartan Fight Club) vs. Filep Gábor (Re-Gym)


Helyszín: 1145. Budapest, Szugló u. 57.

Kezdés: 19:00 óra,

Kapunyitás: 18:30.

Jegyár: 2.000 Ft

 

 

 

 

 

A 2013 –as év terveiben szerepelt

1. Harcosok Klubja versenysorozat fejlesztése,
2. XVI. Amatőr Magyar Bajnokság megrendezése
2. Legalább egy nemzetközi verseny létrehozása,
3. Nemzeti kapcsolatok terjesztése,
4. Külföldi versenyeken való dobogós helyezések megszerzése.
5. Muaythai edzői és sportoktatói tanfolyamok szervezése, kapcsolatépítés az
országban működő felnőttképzési szervekkel.
6. MOB tagság elérése.

A hat tervezett pontból ötöt sikeresnek tekinthetünk.
A Harcosok Klubja versenysorozatban az év folyamán négy rendezvényt szerveztünk, amiken soha nem látott mennyiségű 423 versenyző nevezett és 139 mérkőzés jött létre.Az Amatőr Magyar Bajnokságot a Spartan és a Diadal egyesület segítségével a Budapesti Sportkastélyban tudtuk megrendezni, ami igazán szép és méltó helyszín volt a 63 versenyzőnek.Ugyan itt sikerült tető alá hozni az év legrangosabb nemzetközi versenyét a Prepare for Glory 1.-et, az Ausztria vs. Magyarország Muaythai találkozót.
A rendezvényen több mint 20 mérkőzést és ezek között 11 Osztrák vs. Magyar találkozót láthatott a közönség, amiknek többségét és a főmérkőzéseket a hazai versenyzők nyerték.

S
zakszövetségünk klubjai több nemzetközi versenyen vettek részt ahonnan szép eredményekkel tértek haza miközben sikerült jó kapcsolatokat is kiépíteni.
Utánpótlás csapatunk Csehországi Muaythai Szövetség meghívására egy IFMA versenyen vett részt ahol lényegében végig vertük a megjelent 7 ország mezőnyét.
Szerbiában a Bajai csapatunk egy Wako versenyen vett részt ahonnan 5 arany 2 ezüst 2 bronzéremmel tért haza.
WTKA Európa Bajnokságon(220 versenyző,8 ország) a Baja Thaibox SE. versenyzői 4 kategóriában,14 Arany,5 Ezüst,6 Bronz érmet szereztek.
Slovéniában a Muaythai Explosion gálán egy sportolónk ezüstérmet szerzett.
Battle of Berlin IV. Vidákovics Patrik megszerezte a WKU Interkontinentális Bajnoki övét K-1 szabályrendszerben két másik sportolónk ezüstérmet szerzett.

Edzőképzésben is sikerült előre lépnünk. Szerződést kötöttünk egy nagyon jól működő felnőttképzési szervezettel, melynek keretén belül sportoktatói, edzői, képesítést tudnak szerezni arra érdemes sportolóink.

Az év egyik csalódása viszont pont az edzőképzésben volt.
A Magyar Kickbox Szövetség mindenféle etikát, előírást, sőt törvényeket felrúgva megpróbált az általunk szakszövetségi szinten képviselt sportágban (Muaythai) edzői és sportoktatói vizsgákat szervezni. Vezetőségünk mindent megpróbált megtenni, hogy ezt a durva beavatkozást a sportágunkba megakadályozza, de sajnálatosan csak fél eredményt tudtunk elérni.
Legnagyobb sajnálatunkra több mint 30 hallgató egy nem létező sportágban, (kick-box sportágban Kick-thai-boxing szakágban) kapott edzői és sportoktatói minősítést. Szerintünk ez elfogadhatatlan.

Az év második nagy csalódása a MOB tagsági felvételünkkel kapcsolatos.
Novemberben a MOB nem olimpiai sportágak közgyűlésén a Magyar Kickbox Szövetség vezetője, aki egyben a MOB nem olimpiai sportágak szekciójának elnöke, húzta keresztbe minden számításunkat. Sajnálatosan már nem először.
Egy mondva csinált indokkal, (miszerint a Kickbox szövetség vezetőjének felkérésére Legfőbb ügyészi utasításra bírósági vizsgálat folyik szakszövetségünk ellen) felfüggesztették felvételünket.
Hiába kértük, hogy mutassák be ennek az állítólagos vizsgálatnak az iratait, azt máig nem tudták megtenni. Nem csoda, hiszen nincsen ilyen vizsgálat. Egy törvényességi vizsgálatot valóban lefolytatott az Legfőbb ügyészség jogi osztálya még nyáron (ugyan ennek a vezetőnek a kérésére) de megállapították, hogy szakszövetségünk jogszerűen működik. Az ügyet még nyár végén lezárták.

Az évet egy nem tervezett pozitívummal zártuk. Ismét létrejött egy tárgyalás a két vezető Rehák György és Bata Tamás között, aminek az lett az eredménye, hogy Re Gym. felvételt nyert a Magyar Muaythai Országos Sportági Szakszövetségbe. Ha az együttműködés sikeres lesz, akkor további egyesületek is csatlakozhatnak a Szakszövetséghez.

 

 

 

Módosítás: (2014. július 21. hétfő, 11:18)

 

 

 

 

 

 

HARCOSOK KLUBJA 12.  EREDMÉNYTÁBLÁZAT


 

 

 

 

 

 

Debrecen egyik patinás szórakozó helyén tartották meg a K-1 max Hungary Champions Hajdúnánási selejtezőjének sorsolását.
Hét Bihari harcos mellet egy Szolnoki versenyző kapott lehetőséget a döntőbe jutásért.


Varga Gyula Simon Team vs Csorvási Tamás Hutus Team,
Oborzil" Székely " Balázs Ebes vs Kis Sziksztusz Sámuel Kaba,
Fényes" MMA" Zsolt Hutus Team vs Nagy Tamással csap össze 
Varga "LW" Máthé "TitoTeam" vs Simon Imrével Taskó Fight


Hogy kik küzdenek a félmilliós díjazású Decemberi döntőben Május 24 én megtudjuk Hajdúnánási sport csarnokban.
Berényi Roland Taskó Fight versenyzője is nevezve lett a tornára de mivel május 31 én Budapesten Muaythai mérkőzést vív így az őszi selejtezőkön kap lehetőséget a döntőbe jutásért.

 
Szakszövetség szakágai
mma liga logo.jpg