Royal kupa helyzetjelentés. 2015. 08.18.

Habas Antoine az IFMA Royal világ kupa 63,5 kg.-os versenyét remek szinvonalu mérkőzésen befejezte.Nem sikerült bekerülni a négyes döntőbe de második mérkőzésén a Thai versenyző ellen remekül helyt állt.Antoine remekül kezdett de Thai ellenfele az első menet második felében klincsel széttördelte versenyzőnk támadásait.A második menet is lényegében a Thainak kedvező klincs technikáról szólt. A harmadik menetre Antoine Rehák mester tanácsára többet és agresszívabban támadott és nem engedte közel a Thai versenyzőt. Rendre betaláltak az ollózó rúgások forgó könyökütések, térdrúgások. A bírók a harmadik menetet versenyzőnknek adták. Sajnos ez kevés volt a győzelemhez. Köszönjük a biztatást és már készülünk is a Svédországi VB-re.
Rehák György

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2015.08.15.

Sajnos Albrecht Péter nem tudott túljutni Ukrán ellenfelén, így Ő búcsúzott a további mérkőzésektől.
Habas Antoinet viszont a harmadik menetben egy fordulós könyök találattal kiütötte Finn ellenfelét.
Antoinettért egy Thai ellenféllel szemben izgulhatunk a továbbiakban. Csak így tovább!

 

Nagy örömmel tudatjuk veletek, hogy a rengeteg áldozatos munka meghozta gyümölcsét!

Augusztus 12.-én útnak indul Bangkokba a Magyar Muaythai Szakszövetség válogatottjának két versenyzője két kísérővel a Bangkoki Királyi világkupára.

A két versenyző: 
63,5 kg. "A" senior Habas Antoine Re. Gym              Edző: Rehák György
67,0 kg. "A" senior Albrecht Péter Szentendre VSE.  Edző: Skrobár Róbert

Kísérők:
Csapatvezető:    Rehák György
Nemzetközi bíró: Vojvoda György

Folyamatos tájékoztatást kapunk a verseny állásáról amit azonnal megosztunk veletek itt a honlapunkon valamint a facebook-on is.

Ez a rendezvény egyben kvalifikációs verseny is a 2017. évi világjátékokra.

Szurkoljunk együtt a Magyar csapatnak.

 

Szerencsésen megérkeztek a fiúk Bangkokba.

Az első feladat.

 

RE-GYM MUAY-THAI EDZŐTÁBOR
2015. JÚLIUS 26 – AUGUSZTUS 02-IG
( VASÁRNAPTÓL – SZOMBATIG / 6 NAP )
10 ÉVES KORTÓL GYERMEKEKNEK, VALAMINT KEZDŐ ÉS HALADÓ SPORTOLÓK RÉSZÉRE

Edzés: napi 3 alkalommal
Technikai oktatás, kis csoportos foglalkozások

Helye: Velencei Tó

Cím: Újpesti Gyermek és Ifjúsági Sporttábor,
Velence-Kápolnásnyék, Tó utca 41.
( 500 m-re a velencei felújított strandtól ) .

Elhelyezés: 6 ágyas szobákban, faházakban
őrzött parkoló

Ellátás: reggeli, ebéd, vacsora ( a táborhoz tartozó étteremben )
( sport étrend )

Árak:
Teljes hét 49.000,-/fő
Részvétel 3 napra: 35.000 Ft

Érkezés : vasárnap 8:00 és 10:00 között, egyénileg vagy csoportosan
első étkezés vasárnap ebéd, utolsó étkezés szombat reggeli.

Első edzés: vasárnap délután

Részletek és jelentkezés a klubvezetőknél!!!!
Vagy: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen.
Jelentkezés 50 % előleg befizetésével : 2015. június 30-ig
Jelentkezés :
Tel: +36-30-560-5216,

Felszerelések:
Futócipő, melegítő ruha, thaibox nadrág, kesztyű, fogvédő, lábvédő, tisztálkodási szerek

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A Szentendrei Muaythai klub és GET Gym. közösen szervez thaiföldi edzővel nyári edzőtábort.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

A Pécsi DOZSO Se. az idén is megtartja a már megszokott edzőtáborát.

Idén is lesz Zamárdiban edzőtáborunk,/ július 29-augusztus 02./ melyre a Muaythai és az Oriental szabályrendszerben versenyző, versenyezni vágyó Sportolókat Edzőket várjuk, faházas elhelyezés, 200 m-re a szabad strandtól, 3x étkezéssel, napi két edzőtermi edzéssel, 5 nap, 4 éjszaka! Érdeklődők írjanak a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. -ra vagy info: 70/3166-319 telefonon! jelentkezni lehet június 05.-ig
Kezdők és Élsportolók is jelentkezhetnek!
Csak technikai tábor! Erősítő edzések, a megadott időpontokon túl vállalhatók, a legújabb edzéstematikák alapján!

Heckenberger Iván
Dozso Se.

Módosítás: (2015. július 01. szerda, 13:10)

 

Az Stv. 65. §-a a következõ (4) bekezdéssel egészül ki:„(4) Kizárólag a szakszövetség, vagy az országos sportági szövetség elõzetes írásbeli hozzájárulásával tartható olyan sportrendezvény, amelynek résztvevõi a versenyzés során fokozott veszéllyel járó tevékenységet folytatnak (veszélyes üzem). A szakszövetség, vagy az országos sportági szövetség a hozzájárulását nem tagadhatja meg, ha a sportrendezvény lebonyolítása a sportág hazai és nemzetközi versenyszabályzatában, valamint egyéb szabályzataiban meghatározott biztonsági elõírásoknak megfelel, és megtartása a sportág versenyrendszerének (bajnokság) mûködtetését nem veszélyezteti.”

50. § Az Stv. 68. § (4a) bekezdése helyébe a következõ rendelkezés lép:
„(4a) Ha a sportrendezvény biztonságos megrendezésének az e törvényben és a sportrendezvények biztonságáról szóló kormányrendeletben meghatározott feltételei hiányoznak vagy nem megfelelõek, és a szervezõ a szakszövetség felhívására a hiányzó feltételeket nem pótolja, vagy a biztonságtechnikai ellenõrzésre nem került sor, vagy a szakszövetség, illetve az országos sportági szövetség 65. § (4) bekezdésében megjelölt hozzájárulása hiányzik, a szakszövetség, illetve az országos sportági szövetség a sportrendezvény megtartását vagy a sportrendezvény nézõk részvételével való megtartását megtiltja, vagy a nézõk részvételét a sportlétesítmény meghatározott részére korlátozza. A szervezõt és a rendõrséget a tiltásról, illetve a korlátozásról a szakszövetség, illetve az országos sportági szövetség öt napon belül értesíti.”

 

Egymás után négy  nagy esemény a Muaythai Szakszövetségnél 2015. 03.21. Amatőr Magyar Bajnokság, 2015.03.29 Fight Night Hungary, 2015.04.11. Harcosok Klubja 17.

2015. 04.18.  Szentendre

 

 

 

Módosítás: (2015. április 12. vasárnap, 23:01)

 

Tisztelt Tagság és Érdeklődők!

Nagy örömömre szolgál, hogy tudathatom veletek az alábbi hírt. Az elmúlt hat év megfeszített munkájának egyik jelentős eredménye.

 

Dr. Mészáros János elnök vezetésével ülést tartott a MOB nem olimpiai sportágakért felelős tagozata. A március 10-ei eseményre 43, az ötkarikás játékok programján nem szereplő sportág hazai szövetsége kapott meghívást. A tagozat két új sportággal bővült.

A tagozat egyik legfontosabb napirendi pontja a tagfelvétel volt. A jelenlévők egyhangúan döntöttek a Magyar Frizbi Országos Sportági Szakszövetség és a Magyar Amatőr Muaythai Sportági Országos Szakszövetség felvételéről.

 

Módosítás: (2015. március 12. csütörtök, 12:30)

 
Világszövetség
images 12.jpg