Magyar muaythai szakszövetség

Hungarian Muaythai Federation

Következő verseny

IFMA Felnőtt & Junior Világbajnokság 05.24-06.06. Egyesült Arab Emírségek

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Elérhetőségek: 1034 Budapest, Bécsi út 120. | Email: info@muaythai.hu

Hírek

Nagy Sportágválasztó Május 27-28.

Budapesti Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI Ismét megrendezésre kerül most hétvégén a Nagy Sportágválasztó, melyen több, mint 100 sportág jelen van. A muaythai szokásosan a 60-as standon kapott helyet, a sátorban. Időpont: május 27-28. 9:00-17:00-ig Helyszín: 1106...

bővebben

Sporttal a Békéért

'Sporttal a Békéért' Jótékonysági sparring party az ukrán háborús menekültek megsegítésére!  Szeretettel hívunk mindenkit a következő jótékonysági sparring partyra, mely a Magyar Muaythai Szakszövetség kezdeményezésével, a Városgazda Utánpótlás Akadémia XVIII. ker....

bővebben

Események

IFMA Felnőtt & Junior Világbajnokság 05.24-06.06. Egyesült Arab Emírségek

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

2022-es Versenynaptár

 

Honlapunkat azzal a céllal indítottuk útjára, hogy megjelenést biztosítsunk a hazai és nemzetközi amatőr és profi muaythai híreinek.

Legfontosabbnak tartjuk, hogy a magyarországi IFMA szabály-rendszerű amatőr versenyekről és ehhez kapcsolódó eseményekről időben és kielégítően tájékoztassunk, elérhetővé tegyük ennek a szabályrendszernek a dokumentumait, tudnivalóit és természetesen lehetőséget adjunk az egyesületeknek, hogy híreiket egy kimondottan thaibox témájú honlapon is megjeleníthessék.

Kiemelten fontosnak tartjuk a magyar válogatott szereplését a nemzetközi IFMA versenyeken és lehetőség szerint a válogató-versenyektől az edzőtáborokig minden ehhez kapcsolódó eseményről igyekszünk beszámolni.

MAGYAR MUAYTHAI SZAKSZÖVETSÉG

Fő támogatóink

INFIGHTSTYLE
BASTION GROUP
HSBC BAu Kft
OPEL GYULAI

Támogatóink

HSBC BAu Kft
Facebook