„Elindultunk a világ legnehezebb állóharc bajnokságára az Egyesült Arab Emirátusokba. Nyolc versenyző képviseli hazánkatés lép szorítóba Abu Dhabiban.

A 2022-es felnőtt világbajnokságon 3 versenyzőnk elsőáldozó, 3 élete második világversenyén fog részt venni és 2 fiatal, de rutinos harcosunk fog ringbe lépni elit kategóriában.

Hiányzik néhány húzó emberünk, de a versenyzők távollétének örülünk, hiszen ott lesznek a júliusi Világjátékokonés emiatt nem indulhatnak el ezen a versenyen, mert egy esetleges sérülést nem szabad megkockáztatni. A mezőny egyáltalán nem lett kisebb annak ellenére, hogy egy-két ország nem indul a világbajnokságon.

A népszerűbb súlycsoportokban továbbra is magas táblák vannak 20 fölötti indulóval és a harcosok között megint akad jelenlegi professzionális világbajnok. A srácok vidámak, motiváltak és mindannyian bízunk egy jó szereplésben legyen akár első világverseny akár elit kategória.”

Olvashattuk Bányász Adrián MMSZ Felnőtt Szövetségi kapitány indító üzenetét az indulás előtt. A reptéren a teljes magyar válogatott csapat.

Hajrá MAGYAROK!

Sok sikert kívánunk minden versenyzőnek és a teljes magyar csapatnak!

Please follow and like us:
Facebook