IFMA Muaythai Európa-bajnokság 2022. ??Isztambul. MMSZ csapatkapitányok beszámolója ?? vonatkozásban ⬇️

?️Nagy Balázs utánpótlás szövetségi kapitány:
Véget ért az Ifjúsági Európa bajnokság válogatottunk számára.
A végeredmény ? ?? aranyérem Német Attila és Antal Ferenc, ??? bronzérem, Juhász Martin, Polócz Patrik és Melis Bálint és 6️⃣ ötödik hely.?
Nagy tanulási folyamat kezdetén vagyunk, ami sok esetben a felnőtt csapatban fog beérni, mert a munka addigra hozzá meg a végeredményt. A hibákat átbeszéltük és csak olyan országok sportolóitól kaptunk ki, akik az elitbe tartoznak az IFMA szövetségénél.
Bár voltak olyan mérkőzések is, ahol keserű szájízzel hagytuk el a szorítót a pontozás miatt, de hát sajnos pontozásos sportnál ez benne van.
Levonjuk a konzekvenciákat a hibákat javítjuk és megyünk tovább, hogy erősebben térjünk vissza, majd a malajziai világbajnokságra.?
Gratulálok minden felkészítő edzőnek, jó erőben egészségben érkeztek meg a fiúk az Eb-re.?
Köszönjük a mentális támogatást Szemes Ágnes sportpszichológusnak és Halóka Balázs pszichológus trénernek, aki fejben összerakták a harcosainkat.?
?️ Bányász Adrián felnőtt szövetségi kapitány:
Fiatal versenyzőkből álló kis delegációval vágtunk neki az Európa-bajnokságnak. Sajnos a válogatottunk több oszlopos tagja, illetve biztos indulók estek ki betegség, poszt-covid és tanulmányaik miatt. Volt, akit egyszerűen iskolája nem engedett el, így erősen megcsappant csapattal képviseltük a felnőtt szekciót. A négy versenyzőből három élete első felnőtt nemzetközi megmérettetésén vett részt.
Márciusban már válogatott táborral folytatjuk a munkát.
Eredmények ⤵️
Sándorfi Ajsa bronzérem?
Nardelotti Zoltán, Balogh László, Bordás Alex 5️⃣. hely.
Bányász Adrián felnőtt ?? válogatott szövetségi kapitány ezúton is üzent az utánpótlás versenyzőinek:
„Tiszta szívből gratulálok a ?? Utánpótlás Válogatott harcosainak az elért eredményekért‼️
A Magyar Muaythai Szakszövetség gratulál a teljes ??válogatott csapatnak, csapatkapitányoknak és felkészítő klub edzőknek az elért sikerekért.?????????
További köszönet minden szülőnek, sportbarátnak, szponzornak, akik segítik a Magyar Muaythai Szakszövetség munkáját, hogy ilyen eredmények szülessenek❗?
További sok sikert kívánunk minden versenyzőnek‼️ ❤️??

 

Please follow and like us:
Facebook