A tegnapi napon a TV2 ‘Értékteremtők’ című műsorában Spéth Norbert és Sándorfi Ajsa Magyar Muaythai Szakszövetség-Hivatalos Válogatott felnőtt versenyzői vendégeskedtek a hamarosan kezdődő Világjátékok előtt.

A versenyzőket a Magyar Muaythai Szakszövetség gazdasági vezetője, Hajós István is elkísérte. Hamarosan a Manna FM-ben is beszélgetés a versenyről…

Sándorfi Ajsa ifjúsági Európa-bajnok, ifjúsági világbajnoki bronzérmes, felnőtt Európa bajnoki bronzérmes. Nemrég lépett a felnőttek világába. 

Spéth Norbert, 3x világbajnoki ezüstérmes, Európa-bajnok, többszörös Világkupa győztes. 2022.07.7-18.-ig rendezik meg a Világjátékokat a Egyesült Államokbeli Birminghamben.

Magyarországot 17 sportág, 57 sportolója összesen közel 100 fős delegációja fogja képviselni. A Muaythai esélyes arra, hogy néhány éven belül olimpiai sportág lehessen, az IFMA a sportág amatőr világszövetsége ezért mindent megtesz.

A Világjátékokat kis olimpiának is nevezik, súlyát pedig az is érzékelteti, hogy az olimpiai díjazás 50%-át kapják a sportolók. Itt életjáradék nincsen.

Hajrá MAGYAROK, sok sikert kívánunk 

Please follow and like us:
Facebook